Krønsj etter sommerferien

June 19, 2018

Dette er siste uken med timer før sommerferie. Vi har hatt et fantastisk semester med mye treningsglede, smil og bevegelse. Vi begynner igjen 20. august, og timene legges ut nå slik at du kan sikre deg plass på det som passer for deg.

 

Vi har den glede av å informere om at vi har 2 timer kl. 17.00 nå. Det betyr at vi har flyttet litt rundt på timene og vi er veldig fornøyde med resultatet. Håper dere er også.

 

Sjekk timeplanen her og meld deg på. Vi følger samme modell som tidligere - du kan ta igjen timer om det er en av dine faste timer du ikke er med på. Da melder du deg bare på gjennom nettsiden. Vi gleder oss allerede, og ønsker alle sammen en god sommer. Tusen takk for et knall semester og for at vi får følge dere så tett og jevnt som vi gjør nå. Det gir noe ekstra!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Hva er Krønsj

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

September 18, 2019

January 2, 2019

September 12, 2018