GDPR - Nytt EU-direktiv for personvern

Hva innebærer det for deg som kunde hos Moves of Norway

Moves of Norway Organisasjonsnummer er NO999558763MVA.

 

Hva er GDPR?

EUs nye personvernreform, bedre kjent som GDPR (General Data Protection Regulation), er skapt for å bedre din datasikkerhet på tvers av europeiske landegrenser i EU- og EØS-land. Hos Moves of Norway tar vi personvern alvorlig, og i denne artikkelen finner du informasjon om hvordan vi jobber for å overholde de nye personvernreglene.

 

En tryggere e-handel for deg som kunde

Den nye ordningen blir en del av den norske lovteksten, og er en ekstra forsikring om at dine personopplysninger behandles lovmessig. Det vil ligge et større ansvar hos Moves of Norway ved behandling og sikring av dine kundedata, samtidig som du vil kunne gjennomføre din netthandel på samme måte som tidligere. Med andre ord er GDPR kun en fordel for deg som Moves-kunde.

 

Samtykke for datalagring

Vi trenger ditt samtykke for å lagre dine data. Det som er nytt er at du nå kan velge om du ønsker tilbud og nyheter via SMS og/eller epost samt at informasjonen rundt ditt samtykke og hva det innebærer er oppdatert.

Du kan når som helst ta tilbake ditt samtykke. For å få oversikt eller gjøre endringer av ditt samtykke, kan du enkelt bare sende oss en beskjed gjerne på epost til personvern@movesofnorway.no eller til vår postadresse som du finner lenger nede på denne siden. Du kan også avmelde deg i nyhetsbrev/SMS-utsendelser.

 

Behandlingsansvarlig og tredjepart

Daglig leder i Moves of Norway er ansvarlig for bedriftens behandling av personopplysninger. For å en best mulig brukeropplevelse for deg, benytter Moves of Norway eksterne samarbeidspartnere, men dine persondata blir på ingen måte misligholdt eller solgt til tredjepart. Våre samarbeidspartnere er wufoo.com og wix.com. Du kan lese mer om hvordan disse forholder seg til personvern her:

https://www.surveymonkey.com/mp/legal/privacy-policy/ (wufoo.com)

https://no.wix.com/about/privacy (wix.com)

 

I tillegg til dette, har vi betalingsløsninger som innebærer tredjepart. Disse er paypal.com, stripe.com i tillegg til vipps.no. Du kan lese mer om hvordan disse behandler data her:

https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full

https://stripe.com/de/privacy

https://www.vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern

 

Alle våre partnere er seriøse aktører på markedet og forholder seg til gjeldende lover og regler for personvern. Dette betyr også at det nye eu-direktivet er fullt integrert i deres behandling av persondata.

 

Personvernerklæring

I forbindelse med GDPR har vi tilpasset og forenklet vår personvernerklæring. Her kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilke typer opplysninger det gjelder. I erklæringen opplyses det om hvilke kundedata du legger igjen ved et kjøp på Moves of Norway, og kontaktpunktene for opplysningene internt i vårt system.

 

Les Personvernerklæringen her.

Økt sikkerhet for dine kundedata

Det nye EU-direktivet krever at Moves of Norway har full oversikt over alle bedriftens persondata og stiller krav til sikkerheten rundt disse. Ved et eventuelt datainnbrudd, som kan ha betydning for dine personopplysninger, følger vi reglene for meldeplikt angitt i GDPR.

 

Tre hovedpunkt for enkelt å ha oversikt over din rettigheter

1 Bedre oversikt over dine samtykker

Vi har gjort det enda enklere for deg å kontrollere og endre dine samtykker (SMS og e-post).

2 Rett til innsyn

Du har rett til innsyn og utlevering av de personopplysninger som vi har lagra om deg.

3 Endring og sletting

For å endre eller slette personopplysninger, kontakt oss på epost, personvern@movesofnorway.no

 

Du kan lese mer om personvern og eu-direktivet (GDPR) hos Datatilsynet.

Du kan også lese lov om personvern på lovdata.no.

© 2018 by KRØNSJ AND CATSLIDE.

MOVES OF NORWAY - ORGNR.: NO999558763MVA