HUSK: AUDITION LØRDAG!

Vi minner om audition, for å bli en av krønsj teamet her i Oslo. Audition starter på lørdag 22.oktober kl 11.30 Vi befinner oss helt øverst i Christian Kroghs gate 2. Det vil bli trening så ta med treningstøy og eventuelt en CV. Vi sees!

BODY ART Level 1

For første gang i Norge! bodyART® er et funksjonelt bevegelsestrening system designet av Robert Steinbacher som balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon. Alle bodyART® klasser er utført barbeint med kroppen som eneste utstyr. Kurset avsluttes med en skriftlig og praktisk eksamen. Ved bestått, får du en "International bodyART® Instructor" sertifisering. DATO: 18-20 NOV. & 9-11 DES. 2016

VI SØKER NYE INSTRUKTØRER!

Vi utvider våre Krønsj timer på sentre her i Oslo, og trenger nye flinke folk til å lede disse gruppetimene. Du behøver ikke være instruktør, men du må være "litt" opptatt av musikk, glad i å svette og ivrig på å lære. Vi holder audition på Lørdag 22. oktober kl 11.30 i våre lokaler på Christian Kroghs gt 2. (6.etg, helt på toppen) Send mail til christina@kronsj.no for mer info.

© 2018 by KRØNSJ AND CATSLIDE.

MOVES OF NORWAY - ORGNR.: NO999558763MVA