top of page

bodyART kurs i Larvik


bodyART® er en helhetlig og holistisk tilnærming til bevegelse basert på de fem elementene i kinesisk medisin. Gjennom bevegelsene i timen er fleksibilitet og balanse sammenkoblet. Øvelsene er en blanding av dynamiske og statiske og vi leker med spenning og avspenning og utforsker spennet mellom de to.

Positive effekter er stabilitet, koordinering, velvære, forbedret holdning, forebygging og motvirkning av ryggsmerter samt stressreduksjon.

BodyART er et konsept utviklet over flere år, og har vunnet flere priser blant annet i USA.

bodyART er funksjonel bevegelsestrening satt i system og designet av Robert Steinbacher.

bodyART balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon. Alle bodyART® klasser er utført barbeint med kroppen som eneste utstyr, med pusteteknikker for å forbedre ytelsen. Basert på tradisjonell kinesisk medisin, prinsippene om Yin og Yang, som kan forstås som passive og dynamisk energi, utfordrer bodyART® både til kraftig, dynamisk energi med passiv avslapning. Holistisk, intens og målrettet treningsmetode som gir helhetlig trening og varig effekt i det daglige liv.

bodyART® Nivå 1 "Original" utdanning danner grunnlaget i bodyART treningen, og er der lærer du filosofi, øvelser og sekvenser. Treningen går over to helger, med en to-ukers studie og praksisperiode i mellom.

Kurset avsluttes med en skriftlig og praktisk eksamen. Ved bestått, får du en "International bodyART® Instructor" sertifisering. Det er ikke lissens på bodyART, du lager egne timer etter kurs, men du må fornye deg etter 2 år med en helge workshop for å beholde lisensen.

Early bird pris kr 5990,-*

Dato: 13.-15. september og 4.-6. oktober

Tid: Fredag: 18.00— 21.30

Lørdag 9.00 - 18.00

Søndag 9.00—17.00

Sted: Yogaloftet LARVIK, Siggurdsgate 3, 3256 Larvik

* pris etter 1. juli 7500,-

Ta kontakt om du ønsker overnatting og meld deg på her (bindende påmelding)

eller til isabelle@spireklinikken.no

Hva er Krønsj
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page