top of page

bodyART mini Convention 3. og 4. mai

bodyART® er en helhetlig og holistisk tilnærming til bevegelse basert på de fem elementene i kinesisk medisin. Gjennom bevegelsene i timen er fleksibilitet og balanse sammenkoblet. Nå kan du være med på en mini convention i Oslo, 3. og 4. mai med gründeren Robert Steinbacher.

Øvelsene er en blanding av dynamiske og statiske og vi leker med spenning og avspenning og utforsker spennet mellom de to. Positive effekter er stabilitet, koordinering, velvære, forbedret holdning, forebygging og motvirkning av ryggsmerter samt stressreduksjon. BodyART er et konsept utviklet over flere år, og har vunnet flere priser blant annet i USA, et funksjonelt bevegel-sestrening system designet av Robert Steinbacher som balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon.

bodyART® klasser er utført barbeint med kroppen som eneste utstyr. Vi bruker pusteteknikker for å forbedre ytelsen. Basert på tradisjonell kinesisk medisin prinsippene om Yin og Yang, som kan forstås som passive og dyna-misk energi, utfordrer bodyART® både til kraftig, dynamisk energi med passiv avslapning. Holistisk, intens og mål-rettet treningsmetode som gir helhetlig trening og varig effekt i det daglige liv.

Fredag kveld og lørdag fra 10.00 - bodyART mini Convention byr på 3 Master klasser og smatale rundt konseptet med fokus på "teaching by elements". Spennende, energigvende og morsomt. Meld deg på her.

Sted: Subsdans dansestudio, Schouskvartalet Trondheimsveien 2K Oslo

Tid: fredag 19.30-21.00 Lørdag 10.00 - 16.00

Pris: Bare fredag 550,- Bare lørdag 650,- Fredag og lørdag 950,-

Bindende påmelding.

Hva er Krønsj
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page