top of page

Krønsj er mer enn gruppetrening

Du er kanskje vant til at timebeskrivelsen på en nettside forteller deg alt du trenger å vite om en gruppetime og treningseffekten? At du ved hjelp av teksten skal kunne kjenne hva treningen vil gi deg og hvilket resultat den har.


På Krønsj prøver vi å oppmuntre til å være åpen for å erfare i stedet. "Erfar - så kjenner du" - det betyr at du gjennom Krønsj-treningen kan lære og kjenne din egen kropp i bevegelse bedre, kjenne etter hva den trenger og hva Krønsj kan gjøre for akkurat deg. Hver eneste kropp er forskjelllig, og helhetlig bevegelse er mer enn trinn satt sammen til musikk. Kroppen er skapt til å bevege seg, og det er så mange ulike måter å bevege seg på. - Bevegelse krever tilstedeværelse. På Krønsj er bevegelsene nøye planlagt og satt sammen med musikk slik at vi stimulerer flere sanser samtidig. Krønsj bruker i tillegg bevegelsesanalyse når vi planlegger timene slik at vi oppnår bevegelse i alle plan. I tillegg til allsidige bevegelser kommer også fokuset på bevegelseskvaliteter.Vi har en tendens til å tenke at alt er bevegelse, og plutselig beveger vi oss bare i et tempo. Men for å bevege oss på ulike måter må vi noen ganger variere for å stimulerer musklene til eksempelvis fart og kraft også. Det vil si at på Krønsj utvikler du også flere bevegelseskvaliteter. Vi søker mot å gi deg rom til å erfare, kjenne etter og lære hvordan kroppen din kan bevege seg og hva bevegelsene gjør for deg - om du vil. Hvis du bare vil oppleve treningen, og nyte effekten - er det bare å flyte med. Krønsj beveger deg. Vi vil gjerne ha deg med lenge.


Liker du og kroppen din treninigen du gjør, er den så variert at den balanserer alt godt - er det også enklere å fortsette å trene for fysisk og psykisk velvære.


God trening skal kunne motvike stress, det at du i hverdagen beveger deg for lite eller for ensidig. I tillegg skal du kunne føle deg trygg på at du blir sett og veiledet når du trenger det.

Vi jobber for og mot en kultur som er åpen, imøtekommende, inkluerende, profesjonell og hyggelig. Du kan føle deg vel uavhegig hvilket utstyr du har, eller hvilket nivå du er på.


Du melder deg på 1-4 timer pr uke, og velger den sammensetningen som du gjerne vil følge hver uke. De gangene du ikke kan komme, velger du bare en annen time på timeplanen for å "ta igjen en tapt klasse". Det vil si at de fleste grupper er ganske faste, vi blir godt kjent og erfaringen er at de fleste trener mer og får gode resultater av det. Har du trening torsdag kl. 16.30, så avtaler du ikke noe den ettermiddagen. Det er fast trenings-dag.


Timeplanen for semesteret fra JUL til PÅSKE ligger her. Vi har timer både i gamle Torggata BAD og i Brenneriveien 11.Du kan betale med en gang eller velge VIPPS og betale litt senere. Men husk at plassen din ikke er sikret før du har betalt.


Gleder oss til å se deg!


Ta kontakt om det er noe du lurer på. GOD FØRJULSTIDКоментарі


Hva er Krønsj
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page