BODYART®

BODYART® er et funksjonelt bevegelsestrening system designet av Robert Steinbacher som balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon. Alle bodyART® klasser er utført barbeint med kroppen som eneste utstyr. Nå i løpet av Covid-19 perioden har etterspørselen etter holistisk og helhetlig trening ekslodert.

 

Basert på tradisjonell kinesisk medisin prinsippene om Yin og Yang, som kan forstås som passive og dynamisk energi, utfordrer BODYART® både til kraftig, dynamisk energi med passiv avslapning. Holistisk, intens og målrettet treningsmetode som gir helhetlig trening og varig effekt i det daglige liv.

BODYART® Nivå 1 "Original" utdanning er grunnlaget for all trening, og er der du lærer filosofi, øvelser og sekvenser. Treningen går over to helger, med en to-ukers studie og praksisperiode i mellom. Neste kurs holdes i Kristiansand (september og okotber - sjekk påmeldingen nedest).

 

Kurset avsluttes med en skriftlig og praktisk eksamen. Ved bestått, får du en "International bodyART® Instructor" sertifisering.

Meld deg på før 15. august og få earlybirdpris: kr 5.990,-

Etter dette vil prisen være kr. 7.500,-.

Merk: Påmeldingen er bindende, avbestillingsgebyr ved sykdom.

bodyart_isabelle 1500px.jpg