top of page

Just M.O.V.E. 2021

10. 11. og 12. september

Vi er skapt for bevegelse. Bevegelse er noe av det mest personlige vi har, det definerer hvem vi er og hvordan vi har det, men det er også et samspill mellom kropp og sjel.

 

Made to move! Hørt det før? Det klinger ofte bedre på engelsk -på norsk blir det ofte svulstig og skaper en blyg distanse vi ikke kan identifisere oss med. 
 
Vi søker alle livskvalitet, men lever mye av livet vårt i en reaktiv tilstand, hvor vi har det travelt og tenker på alt vi skal og burde gjøre, i stedet for kjenne på øyeblikkende der vi kjenner at vi virkelig lever.

Opplevelsesglede opplever vi når flere sanser blir stimulert samtidig og vi slipper alt annet, og bare er - her og nå uten tanke på kroppspress eller prestasjon når vi beveger oss.

 

Alle har rett til å bevege seg, det finnes uendelig mange måter å gjøre det på, og ingen har fasiten på veien til et mer aktivt liv for DEG!


 

Vi gleder oss til å se deg i Oslo på Just M.O.V.E. 2021

Tema for årets Just MOVE er fysisk og psykisk helse gjennom bevegelse. Kom som du er, beveg deg som du vil.

 

La deg inspirere av de fantastiske instruktørene vi har invitert til Oslo 10. 11. og 12. september. Denne gangenarrangerer vi Just MOVE på Rom For Dans i Marstrandergata 8, det liggerlike ved Sofienbergparken på Grünerløkka.

 

Vi starter med et Kick off fredag kveld. Moves of Norway ønsker alle hjertelig velkommen. ENDELIG!!!

Merk at påmeldingen er bindene! Vi kan desverre ikke refundere ubrukte pass, heller ikke ved sykdom.

Ta kontakt dersom du har spørsmål!

bottom of page