TIMEBESKRIVELSER
 
Krønsj O2 Low

30 minutter kondisjon og 30 minutter basis styrke med enkle og effektive bevegelser. Pulsstruktur som gir god kondisjonseffekt. Timen er intervallpreget med moderat intensitet. Fult fokus på maks treningseffekt. Logisk bygget opp med konkret mål om å jobbe opp kondisjonen og treningsgrunnlaget til den enkelte deltaker. Avsluttes med avspenning og strekk.

 
Krønsj O2 High

50 minutter kondisjon. En effektiv og intensiv kondisjonstime med enkle, varierte og funksjonelle bevegelser. Her finner du en pulsstruktur som gir god kondisjonseffekt fordi timen er intervallpreget og har høy intensitet. Fult fokus på maks treningsutbytte. Logisk bygget opp med konkret mål om å jobbe opp kondisjonen og treningsgrunnlaget til den enkelte deltaker. O2 Krønsj high er full av energi og bruker enkle men varierte bevegelser for å trene hele kroppen. Avsluttes med avspenning og strekk.

 
Krønsj O2 Move

Kondisjonstrening med bevegelse og rører bena og hjertet. Spennende variasjoner som henter styrke fra kjernen og gir kroppen nye utfordringer. God flyt med musikk som gir bevegelsen fart og full effekt. Krønsj move jobber mye med naturlig bevegelse i rommet, bevegelse og koordinasjon. En inspirerende og energisk time, som avsluttes med en styrkesang, strekk og avspenning

 
Krønsj Fønk

Er inspirert av ulike danseteknikker; hip hop, house, latin, afro og dancehall. Ingen vanskelige trinn og tellinger, her er det bevegelsen som teller. Rytmeforståelse og fokus på musikken og bevegelsene. Slipp deg løs og ”shake it” garantert! Timen avsluttes med isolasjoner, strekk og avspenning.

 
Catslide

Catslide er treningsformen der du bruker fire små matter med lav friksjon for å gjøre en rekke ulike øvelser. Det er en enkel, effektiv og komplett treningsform som gir raske resultater. Treningsformen er morsom og tøff og treningsprinsippene legger grunnlaget for utvalg av øvelser og sammensetning. Den fungerer like godt i store grupper som hjemme på stuegulvet.

Catslide er intensiv styrketrening som utfordrer hele kroppen. Aller mest må du jobbe med kjernemuskulaturen som er de dype rygg og magemusklene.

For mer informasjon og kjøp, gå til www.catslide.no.

 
 
Krønsj filosofi

Krønsj er trening i grupper og funksjonell bevegelsestrening som balanserer styrke, fleksibilietet, fysisk og mental kondisjon. Alle Krønsj timer bygger på 3 grunnpilarer: Musikkopplevelse, bevegelsesopplevelse og en allsidig stimulering av hele bevegelseapparatet. Krønsj er utviklet av gründer Christina Støle Therkildsen og Krønsj utviklingsinstruktører på Krønsj Utviklingssenter. Bli med oss og test ut en Krønsj time i gamle Torggata Bad, 4 etg. Inngang Badstugata 2. Vi har få tilgjengelige drop-in, så kanskje du vil melde deg fast på en time i uken. Sjekk vår påmelding for å være sikker på at det er plass.

BODYART

BodyArt er funksjonell bevegelsestrening som balanserer styrke, fleksibilietet og mental konsentrasjon. Alle BodyArt-klasser utføres barbeint med kroppen som eneste utstyr. Basert på Ying og Yang, passiv og dynamisk energi, utfordrer BodyArt både til kraftige og dynamiske bevegelser med dynamiske/statiske mobilitetsøvelser. Holistisk, intens og målrettet treningsform som gir en helhetlig trening. Kontrastene mellom spenning og avspenning i bevegelse gir deg som utøver en unik opplevelse av treningen, og effekten er en mer smidig, sterk og smertefri kropp. BodyART er utviklet av Osteopat og danser; Robert Steinbacher, og kom til Norge i 2016.

YOGA

Yoga betyr "union/å binde sammen" og refererer til å forene pust, kropp og sinn. Yoga er en over 5000 år gammel tradisjon og et system og en praksis som får oss mennesker til å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga finnes i flere stilarter, men består hovedsakelig av meditasjon, ulike fysiske stillinger (asanas), pusteøvelser, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Målet med yoga er å skape ro, fokus og konsentrasjon, og å oppnå stillhet og uforanderlighet. Ved å oppnå balanse mellom pust, kropp og sjel, vil mennesket i større grad være i harmoni med selg selv og omgivelsene rundt. På Krønsj tar vi høyde for at både nybegynnere og litt mer erfarne Yogier kan være med. Vi utforsker pusteøvelser, medistasjon og øvelser med respekt for kroppen og dagsformen. En deilig start på dagen. Vinyasa slow flow med ulike tema hver gang.

 
Mobilitet & Trigger

Bevegeligheten blir naturlig redusert ettersom vi blir eldre, og vi påvirkes også av at vi sitter så mye i løpet av dagen. Mye sitting kan gi dårlig kroppsholdning. Stramme sener og bindevev kan gi dårlig kroppsholdning. Et tilfredsstillende leddutslag regnes også som en forutsetning for innlæring av hensiktsmessig teknikk i all annen styrketrening og bevegelsestrening. I timen BEVEGELIGHET & TRIGGER på 30 minutter bruker vi ulike teknikker, pust og rolige bevegelser. Innimellom bruker vi også en foamroller. Øvelsene er både aktive og passive for variasjon. En deilig økt som gir deg en mer fleksibel kropp og reduserer stress og smerter. En massasjerulle løser opp i muskelspenninger, stimulere bindevevet, bli kvitt avfallsoffer og øke bevegelighet. Vi «pusser» musklene. Fordelene med bevegelighetstrening er at det øker bevegeligheten i muskler og ledd, og gir økt fleksibilitet med varierte teknikker.