top of page
TIMEBESKRIVELSER
Krønsj Low
Krønsj O2 Low

30 minutter kondisjon og 30 minutter basis styrke med enkle og effektive bevegelser. Pulsstruktur som gir god kondisjonseffekt. Timen er intervallpreget med moderat intensitet. Fult fokus på maks treningseffekt. Logisk bygget opp med konkret mål om å jobbe opp kondisjonen og treningsgrunnlaget til den enkelte deltaker. Avsluttes med avspenning og strekk.

Krønsj High
Krønsj mix

Krønsj mix er en morsom, effektiv og variert kondisjonstime  varierte og funksjonelle bevegelser hentet fra alle typer Krønsj timer. Her finner du en pulsstruktur som gir god kondisjonseffekt fordi timen er intervallpreget. Logisk bygget opp med konkret mål om å jobbe opp kondisjonen og treningsgrunnlaget til den enkelte deltaker. Krønsj mix er full av energi og bruker enkle men varierte bevegelser for å trene hele kroppen. Avsluttes med avspenning og strekk.

Move
Krønsj O2 Move

Kondisjonstrening med bevegelse og rører bena og hjertet. Spennende variasjoner som henter styrke fra kjernen og gir kroppen nye utfordringer. God flyt med musikk som gir bevegelsen fart og full effekt. Krønsj move jobber mye med naturlig bevegelse i rommet, bevegelse og koordinasjon. En inspirerende og energisk time, som avsluttes med en styrkesang, strekk og avspenning

Fønk
Krønsj Fønk

Er inspirert av ulike danseteknikker; hip hop, house, latin, afro og dancehall. Ingen vanskelige trinn og tellinger, her er det bevegelsen som teller. Rytmeforståelse og fokus på musikken og bevegelsene. Slipp deg løs og ”shake it” garantert! Timen avsluttes med isolasjoner, strekk og avspenning.

Catslide
Catslide

Catslide er treningsformen der du bruker fire små matter med lav friksjon for å gjøre en rekke ulike øvelser. Det er en enkel, effektiv og komplett treningsform som gir raske resultater. Treningsformen er morsom og tøff og treningsprinsippene legger grunnlaget for utvalg av øvelser og sammensetning. Den fungerer like godt i store grupper som hjemme på stuegulvet.

Catslide er intensiv styrketrening som utfordrer hele kroppen. Aller mest må du jobbe med kjernemuskulaturen som er de dype rygg og magemusklene.

For mer informasjon og kjøp, gå til www.catslide.no.

Trx
Yoga
Krønsj filosofi

Krønsj er trening i grupper og funksjonell bevegelsestrening som balanserer styrke, fleksibilietet, fysisk og mental kondisjon. Alle Krønsj timer bygger på 3 grunnpilarer: Musikkopplevelse, bevegelsesopplevelse og en allsidig stimulering av hele bevegelseapparatet. Krønsj er utviklet av gründer Christina Støle Therkildsen og Krønsj utviklingsinstruktører på Krønsj Utviklingssenter. Bli med oss og test ut en Krønsj time i Waldemar Thranesgate 73, like ved Alexander Kjellands Plass. Vi har også tilgjengelige drop-in, eller et 5 klipp kort, eller kanskje du vil melde deg fast på en time i uken.

BODYART

BodyArt er funksjonell bevegelsestrening som balanserer styrke, fleksibilietet og mental konsentrasjon. Alle BodyArt-klasser utføres barbeint med kroppen som eneste utstyr. Basert på Ying og Yang, passiv og dynamisk energi, utfordrer BodyArt både til kraftige og dynamiske bevegelser med dynamiske/statiske mobilitetsøvelser. Holistisk, intens og målrettet treningsform som gir en helhetlig trening. Kontrastene mellom spenning og avspenning i bevegelse gir deg som utøver en unik opplevelse av treningen, og effekten er en mer smidig, sterk og smertefri kropp. BodyART er utviklet av Osteopat og danser; Robert Steinbacher, og kom til Norge i 2016.

YOGA

Yoga betyr "union/å binde sammen" og refererer til å forene pust, kropp og sinn. Yoga er en over 5000 år gammel tradisjon og et system og en praksis som får oss mennesker til å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga finnes i flere stilarter, men består hovedsakelig av meditasjon, ulike fysiske stillinger (asanas), pusteøvelser, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Målet med yoga er å skape ro, fokus og konsentrasjon, og å oppnå stillhet og uforanderlighet. Ved å oppnå balanse mellom pust, kropp og sjel, vil mennesket i større grad være i harmoni med selg selv og omgivelsene rundt. På Krønsj tar vi høyde for at både nybegynnere og litt mer erfarne Yogier kan være med. Vi utforsker pusteøvelser, medistasjon og øvelser med respekt for kroppen og dagsformen. En deilig start på dagen. Vinyasa slow flow med ulike tema hver gang.

Caside & strkk
TRX

Trx er trening med slynger. Du trener hele kroppen og kan lett tilpasse alle øvelsene til ditt nivå. TRX er slyngetrening som passer for alle! TRX suspensjon trening er styrketrening, kjernemusklaturtrening, stabilitetstrening, balansetrening, kondisjonstrening og fleksibilitetstrening – alt i ett, med slynger.

bottom of page