top of page

Krønsj etter høstferien

Vi har hatt en pangstart på semesteret. Takk! Utrolig energi og bevegelsesglede over hele linja. Det er så fint å se så mange glade folk på trening hver uke, det gjør oss veldig glade også. Vi har fått endel henvendelser fra de som er klare for å begynne NÅ. Finnes det kort for de som vil begynne et stykke ut i semesteret?

Ja, det gjør det. Ønsker du å teste ut Krønsj før høstferien, melder du deg på en drop-in...synes du Kørnsjvar bra og du vil melde deg på en time eller to i uken, trekker vi beløpet for drop-in timen fra, på kortene vi legger ut for salg som gjelder fra etter høstferien (uke 41) "Tren Krønsj fram til Jul". Du kan velge en eller to ganger i uken.

Kortene koster 1200,- for 1 gang i uken og 1900,- for 2 ganger i uken. Du kan hente inn timer du ikke har anledning til å bli med på. Har du fast onsdager kl. 16.00 - 17.00 og ser at i uke 43 passer det dårlig, kan du trene en hvilken som helst time på timeplanen som erstatning. Men du må melde deg på timen på nettsiden vår, fordi det er begrenset med drop in plasser pr time.

Dere som har treningskort allerede, spre ordet. Dere som ikke har bestemt dere ennå, hjertelig velkommen, og dere som vil prøve - kom igjen! Meld deg på i dag.

Hjertelig hilsen Krønsj gjengen

Null stress - vi tar det på vipps

Hva er Krønsj
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page