top of page

Krønsj etter sommerferien

Dette er siste uken med timer før sommerferie. Vi har hatt et fantastisk semester med mye treningsglede, smil og bevegelse. Vi begynner igjen 20. august, og timene legges ut nå slik at du kan sikre deg plass på det som passer for deg.

Vi har den glede av å informere om at vi har 2 timer kl. 17.00 nå. Det betyr at vi har flyttet litt rundt på timene og vi er veldig fornøyde med resultatet. Håper dere er også.

Sjekk timeplanen her og meld deg på. Vi følger samme modell som tidligere - du kan ta igjen timer om det er en av dine faste timer du ikke er med på. Da melder du deg bare på gjennom nettsiden. Vi gleder oss allerede, og ønsker alle sammen en god sommer. Tusen takk for et knall semester og for at vi får følge dere så tett og jevnt som vi gjør nå. Det gir noe ekstra!

Hva er Krønsj
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page