top of page

Krønsj instruktørkurs 6. og 7. januar 2018

Jobben som gruppeinstruktør er både engasjerende og spennende. Samtidig kompleks fordi den innebærer at du du må ferdigheter innen flere områder. Du skal både holde deg oppdatert på teorien og treningslæren, du skal finne musikken og lage programmene før du kan levere den videre til medlemmene på senteret. Neste steg er å levere hver gang du underviser, til et publikum som forandrer seg fra gang til gang. Du er utvikler, lærer, selger, personlig med hver enkelt og gruppa og skal i tillegg holde deg engasjert. - I prosess og utvikling hele tiden.

De fleste av oss drives av et engasjement og lysten til å gjøre en forskjell for folk.

Krønsj instruktørkurs tar for seg mange av de verktøyene du trenger for å gjøre jobben morsommere og lettere for deg som instruktør. I tillegg kanskje gjøre jobben mer inspirerende.

Gjennom Krønsjinstruktørkurs får du lære mer om hvordan bygge timer, musikkbruk, instruktørrollen, bevegelsesanalyse, dramaturgi og både i praksis og teori gått gjennom viktig og grunnleggende anatomi og treningslære som retter seg mot tradisjonelle aerobictimer - bevegelse med gulvet og kroppen som "motstand".

Du trenger ikke være Krønsjinstruktør for å få utbytte av dette kurset, og du kommer garantert tilbake med ny kunnskap, mer inspirasjon og flere verkøtøy du kan bruke i jobben din.

Kurset holdes av Krønsj-grunder Christina Støle Therkildsen og Fysioterapeut Håvard Breistein

Tid 6. og 7. januar Oslo Sentrum Kl: 9.00 - 17.00 begge dager

mer info: christina@kronsj.no

Hva er Krønsj
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page